Nieuwe fase te koop

Schrijf je nog snel in! Fase Granpré Molière tot en met 31 augustus in de verkoop
De inschrijftermijn van de derde fase Granpré Molière loopt binnenkort af. Je hebt nog maar een paar dagen om je in te schrijven op de woning van jouw keuze.

De inschrijftermijn sluit namelijk aanstaande dinsdag 31 augustus 18.00 uur. De inschrijving verloopt digitaal via de website Tuinbuurtvrijlandt.nl. Wist je al dat hypotheekverstrekkers een aantrekkelijke rentekorting kunnen verstrekken op dit project vanwege de groenverklaring?

Duurzame woningen
De charmante geschakelde-, hoek- en torenwoningen die in de verkoop gaan zijn gasloos en allemaal voorzien van zonnepanelen. Dit maakt de woningen extra duurzaam en energieneutraal. Er is voor elke woning een eigen parkeergelegenheid in de parkeerhofjes achter de woningen. Een in het oog springend woningtype is torenwoning (type B3) met statige metselwerk details in de voorgevel en extra raamkozijnen in de markante zijgevels. Op de zolder is standaard een extra ruime slaapkamer aanwezig met een frans balkon met openslaande deuren.

De prijzen van de woningen variëren tussen €490.000 en €569.000 en hebben een woonoppervlakte van ca.119 m² tot 124 m². De kaveloppervlakte varieert van ca. 106 m² tot 291 m².