Update start bouw koopwoningen

Naar aanleiding van de verstuurde nieuwsbrief was er wat onduidelijkheid over de stardatum van de bouw van de koopwoningen. Inmiddels is hierover iets meer duidelijkheid gekomen.

Eind dit jaar gaat de bouw starten van het appartementencomplex. En het klopt inderdaad dat de bouw van de koopwoningen vertraagd is tot medio 2022. De exacte start hangt af van veel factoren, de exacte reden kon niet gegeven worden, maar denk bijvoorbeeld aan de levering van heipalen. Binnenkort krijgen alle bewoners contact met de bouwcoach. Zij zal iedereen ook op de hoogte houden van de planning, en wat dit gaat betekenen voor de oplever datum.

Wel zal er, zoals gepland stond, in december begonnen worden met de overdracht bij de notaris voor kopers in Fase 1. Dit is in verband met de aankoop van de grond. Hierover krijgen de kopers binnenkort meer informatie toegestuurd.

Ook is de zogenaamde Hoera Brief inmiddels verzonden en zal deze een dezer dagen bij de kopers op de mat vallen. Hierin zal ook meer informatie staan over het vervolg van het proces.